• Tel: +90 312 267 06 65

Adres

Dökümcüler St. 249 Cd.
No:33 SİNCAN ANKARA

AB Standartlarında

Hizmet Veriyoruz

7/24 Hizmetinizde

Tüm Hafta
Destek : +90 312 267 06 66

Web Sitesi Aydınlatma Metni

Web Sitesi Aydınlatma Metni

Web Sitesi Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatıyla ORSAN NAKLİYAT İNŞAAT EMLAK GIDA PİK HURDA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (“Şirket”) ait https://www.orsannakliyat.com internet sitesini (“internet sitesi”) ziyaretiniz sırasında internet sitesi ve uygulama üzerinden işlenecek kişisel verileriniz hakkında 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“Kanun”) ve ilgili mevzuata uygun bir biçimde ilgili kişi sıfatıyla sizleri bilgilendirmek amacı ile hazırlanmıştır.

Bu aydınlatma metni —.08.2024 tarihinde güncellenmiş olup, beyanın Şirket tarafından kısmen veya tamamen yenilenmesi halinde yürürlük tarihi güncellenecek, internet sitemiz aracılığıyla ile ilgili kişilerin erişimine sunulacaktır.

İşlenen Kişisel Verileriniz

Kişisel verilerini elde ettiğimiz ve işlediğimiz çevrimiçi ziyaretçi iseniz, elde ettiğimiz ve işlediğimiz kişisel verileriniz aşağıdaki gibidir:

Kimlik Verisi Ad-Soyad
İletişim Verisi Telefon Numarası, E-posta adresi.
İşlem Güvenliği Verisi IP Adresi, Hedef IP/Alan Adı Kayıtları, Cihaz IMEI Numarası, Cihaz MAC Adresi, Diğer Trafik Verileri (örn. bağlantı zamanı/süresi, iletişim miktarı vb.)
Diğer İnternet sitesi giriş-çıkış logları

 

Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları

 

Kişisel verileriniz otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, merkez, internet sitesi ve benzeri vasıtalarla yazılı ya da elektronik olarak toplanabilmektedir.

Kişisel verileriniz;

  1. Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi,
  2. Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi,
  3. İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi,
  4. Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi,
  5. Talep / Şikayetlerin Takibi,
  6. Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini,
  7. Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi Faaliyetlerinin Yürütülmesi,

amaçları ile KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.

 

Kişisel Verilerinizin Aktarılacağı Üçüncü Kişiler Ve Aktarılma Amaçları

Şirket’in meşru ve hukuka uygun kişisel veri işleme amaçları doğrultusunda kişisel verileriniz, destek hizmeti sağlayıcılara, hizmet sağlayıcı firmalara ve yetkililerine, kanunen yetkili kamu kurumlarına, hukuki ihtilaf halinde anlaşmalı hukuk bürolarına KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerinizin Toplanma Ve İşlenme Yöntemleri

Şirket’in internet sitesini ziyaret ettiğinizde, kişisel verileriniz; iletişim formları, bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar, çevrimiçi web sitesi, ve ilgili kişi tarafından beyan edilen diğer belgeler vasıtasıyla yazılı ve elektronik yollarla toplanmaktadır.

Yukarıda belirtilen yöntemler ile elde edilen kişisel verileriniz, KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları çerçevesinde ve kişisel verilerin korunması hukukunun temel prensipleri doğrultusunda işlenmektedir.

Kişisel Veri Sahibi Olarak Haklarınız

Kişisel veri sahipleri Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11. maddesi kapsamında aşağıda listeli haklara sahiptirler:

 

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  6. Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  7. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  8. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

 

Tüm bu listeli taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe göre, veri sorumlusuna ait tüm bilgilerin de yer aldığı internet sitemizde bulunan ilgili kişi başvuru formunu Şirket’in “Ahi Evran Mahallesi, Dökümcüler Sitesi, 249. Cadde No:33 SİNCAN ANKARA” adresine iletebilirsiniz.

 

2022